Career

If you are like us passionate about life science and regulatory matters/topics/issues, and a subject matter expert also interested to work as a consultant or a trainer – please contact us with a spontaneous application.

Contact us

We take great care of your contact details. To learn more, read our Privacy Policy

Open Positions

Konsult inom regelverk och kvalitetssystem för medicintekniska verksamheter

Key2Compliance arbetar med konsultation/rådgivning, utbildningar och bemanning inom kvalitetssäkring och regulatoriskt arbete(QA/RA) till Medicintekniska verksamheter. Vi brinner för kvalitet och har som främsta mål att stödja våra kunder i att identifiera effektiva lösningar för att uppfylla krav i regelverk och standarder. Vårt kärnvärde är Patientsäkerhet, samtidigt som vi värnar våra kunders och medarbetares trygghet och säkerhet.

Våra konsulter är helt avgörande för vår framgång och Key2Compliance har idag Sveriges starkaste konsultteam inom vår nisch. Vi forsätter attväxa och planerar för fortsatt framgång och expansion. Vi behöver därför förstärka vårt konsultteam med nya drivna medarbetare som vill vara med och utveckla Key2Compliance och stödja svenska och internationella kunder i regulatorisk navigering.

Arbetsbeskrivning:
Som konsult på Key2Compliance kommer du att ha ett mycket varierande arbete med olika uppdrag inom QA och RA hos medicintekniska tillverkare. Du kommer både ansvara för egna uppdrag och arbeta tillsammans med andra från Key2Compliance. Vi har stor bredd på såväl typ av uppdrag som storlek på kund, vilket gör att du som konsult hos oss kommer att ha ett omväxlande arbete.

Alla i vårt konsultteam har en bakgrund inom QA/RA i en medicinteknisk verksamhet. Varje konsult har dessutom specifik kompetens inomett eller flera områden som t.ex. kvalitetssystem (ISO 13485, QSR), teknisk produktdokumentation, CE-märkning, EN 60601, klinisk utvärdering, biokompatibilitet, riskhantering, intern revision, medicinteknisk mjukvara, regelverk i USA(510(k), PMA), registreringar och regelverk i RoW.
Just nu söker vi särskilt dig som har erfarenhet av regulatoriskt arbete och kliniska utvärderingar.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med i branschens starkaste konsultteam inom QA/RA. Hos Key2Compliance blir du inte en i mängden, utan du får stort inflytande på såväl dina egna uppdrag som företagets inriktning, strategier och satsningar. Du kommer att få arbeta med professionella, kompetenta och engagerade medarbetare i ett positivt, framgångsrikt företag med sunda värderingar.

Kvalifikationer:

 • Minst tre års erfarenhet av arbete med kvalitetssystem, regulatorisk överensstämmelse eller klinisk utvärdering i en medicinteknisk verksamhet
 • Akademisk utbildning
 • Meriterande med erfarenhet från arbete i konsultbranschen
 • Egenskaper:
  Stark drivkraft och engagemang för frågor rörande QA och RA i en medicinteknisk verksamhet
 • Självständig med hög integritet
 • Lyhörd och förtroendeingivande
 • Kommunikativ i tal och skrift
 • Noggrann
 • Flexibel
 • Positvit och prestigelös

Placeringsort:
Stockholm eller Göteborg.

Ansök med CV och personligt brev

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med VD – Jan Hellqvist, 070 – 561 25 19.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast och urval sker löpande.
Välkommen till ett vinnande team!

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Contact person:
Jan Hellqvist
Phone: 070 – 561 25 19
E-mail: jan.hellqvist@key2compliance.com