"We provide knowledge and information about CGMP and Quality Systems to the Life Science industry"

Repetitionskurser

Vi har repetitionskurserne som aktiverer og engagerer deltagerne

3 forskellige koncepter at vælge imellem

Vi er overbeviste om, at en aktiv og engageret kursusdeltager lærer mere og desuden bidrager til forbedringer. I vores værktøjskasse har vi 3 populære træningskoncepter, der er specielt rettet mod virksomhedens interne repetitionskurser.

Med konkurrencer og praktiske opgaver, hvor alle er involveret, lærer gruppen både ved aktivt at søge information og dele deres viden og erfaringer. De fleste bliver godt underholdt under forløbet.

Kurserne kan selvfølgelig tilpasses jeres behov og rutiner. Vi kan også hjælpe med en indledende undersøgelse for at kortlægge, hvor uddannelsesressourcerne skal sættes ind for at opnå den bedste effekt.


Spillecirklen – Repetitionskursus kvalitet

En halv dags træning for 15-25 deltagere
Lærerig og nem gruppeøvelse i form af konkurrencer, hvor deltagerne står over for en række situationer, der skal behandles korrekt i overensstemmelse med gældende regler. Deltagerne er opdelt i grupper og skal agere i forskellige roller ved hjælp af spillekort. Samtidig kan de også stå over for forskellige udfordringer for at samle yderligere point.
Mere

Udfordringen - Repetitionskursus kvalitet

En halv dags træning for 12-25 deltagere
Gruppeøvelse i konkurrenceform, hvor deltagerne arbejder med 12-15 forskellige udfordringer, der skal behandles korrekt i henhold til gældende regler. Opgaverne er baseret på den teori, der gennemgås på knap en time inden gruppearbejdet begynder.
Mere

Dirty Dozen - De 12 mest almindelige årsager til fejl

Træning for 12-25 deltagere
Vi identificerer tolv forhold, der ligger til grund for den såkaldte menneskelige faktor. Der er normalt et eller andet, der går forud for de menneskelige fejl, vi laver, og man skal forstå disse forhold for at forhindre og minimere risikoen for fejl.
Afhængigt af den tid, der er afsat til uddannelsen, udvælges en en række forhold, der skal arbejdes med.
Mere


Et sæt af vores Dirty Dozen plakater er inkluderet.

Kontakt os, hvis du vil vide mere eller få et tilbud

Beskriv venligst gruppen og angiv, om der er særlige emner / områder, du ønsker at involvere.

Lav en forespørgsel